Werkwijze

Werkwijze

Een resultaatgerichte, no-nonsense aanpak, dat is waar kG Bouwkostenadvies voor staat. Onze calculaties zijn betrouwbaar, duidelijk onderbouwd en controleerbaar. De essentiële zaken leggen wij kort en bondig vast, voor alle partijen helder en begrijpelijk.


Expert op bouwkostengebied

kG Bouwkosten Advies is expert op bouwkostengebied. Wij beschikken over een brede range van kennis: van kostencalculatie, bouwtechniek, bouwprocessen tot kosten van producten, materialen en systemen. Bovendien kennen wij de markt als geen ander. En we weten wat er speelt in de vakgebieden waarin onze opdrachtgevers actief zijn: architectuur, bouw, gemeentelijk bouwbeleid en objectexploitatie en -beheer.

Betrokken calculator en bouwkostenadviseur

Onze uitgebreide kennis van de bouw en bouwkosten maakt ons tot een betrokken calculator en bouwkostenadviseur. Een bevlogen sparring partner die u in meerdere fases van een bouwproject kunt inschakelen. Wij verdiepen ons grondig in uw opdracht en anticiperen graag op uw vraagstelling met alternatieven en oplossingen.

Als bouwkostenbureau zitten wij altijd aan één kant van de tafel. Voor één en hetzelfde project werken wij niet zonder meer voor een tweede opdrachtgever. De financiële onderbouwing van een bouwproject blijft een zaak tussen ons en u als onze opdrachtgever.
De opgeleverde opdracht evalueren we samen met de opdrachtgever. De kennis en ervaring die wij bij het project hebben opgedaan blijven zo behouden voor uw eventuele vervolgopdrachten.